Kalhotky pro vášnivé chvíle i běžný den?!

Rozbor kalhotek...

Ulovte si bavlněné kalhotky

Kalhotky jsou nepostradatelným kouskem spodního prádla každé ženy.

Pod upnutým oblečením oceníte neviditelné spodní prádlo. Do práce a běžný den jsou trefou do černého klasické kalhotky.

Kalhotky tanga

Kalhotky tanga vlastní žena, která zná dokonale své křivky a nebojí se je ukázat. Tanga působí zeštíhlujícím dojmem a nejsou pod upnutým oblečením vůbec vidět. Tanga dělají jednoznačně menší zadeček než kalhotky klasické. Jsou střiženy od beder nebo pasu a mají větší vykrojení na bocích. V zadní části je minimum látky. Některé mají jen tenkou šňůrku, nebo úzký proužek. Kalhotky tanga jsou smyslné pro oko muže. Nechají vyniknout přirozenému tvaru zadečku pod upnutým oblečením. Netvoří pod oblečením nevzhledné zářezy.

svudne-kalhotky-tanga-krajka-cerna-1400t

Tanga mají i svoje ALE

Vyrábí se většinou z neprodyšných nesavých materiálů a tím mohou působit až nekomfortně. Kalhotky tanga jsou při nošení mezi hýžděmi, zakrývají intimní partie jen velmi sporadicky a tím může docházet k přenosu bakterií. Kalhotky tanga se doporučuje nosit pár hodin denně, nikoliv na celodenní nošení.

Kalhotky brazilky

Zájem o kalhotky brazilky roste. Brazilky jsou spojením rafinovanosti kalhotek tanga a pohodlím kalhotek klasických. V přední části připomínají klasické kalhotky. Ovšem zadní část kalhotek překvapí. Odhalené křivky spodní zadní části dokonale vyniknou. Působí smyslným dojmem oblečená a neoblečená. U brazilek není většinou zakončení nohaviček gumičkou a pod oblečením působí zcela neviditelně. Brazilky jsou vhodné pro celodenní nošení.

damske-brazilky-fantasy-15820 (3)_1

Klasické kalhotky

Co si budeme klasické kalhotky jednoznačně vedou mezi kalhotkami na denní nošení. Střih klasických kalhotek končí mírně pod pasem. Klasické vyšší kalhotky jsou mírně nad pasem nebo v pase. Vyšší kalhotky umí dokonale uschovat drobné nedokonalosti. Zadeček je celý oblečený. Na bocích jsou v klasické i vyšší šířce. Kalhotky jsou pohodlné a nikde na těle netlačí. U nás najdete klasické kalhotky bavlněné i krajkové. Nejvíce oblíbené jsou klasické kalhotky s vysokým podílem bavlny.

damske-klasicke-krajkove-kalhotky-bila-15830

Vyšší a vysoké kalhotky

Klasické vyšší kalhotky jsou mírně nad pasem nebo v pase. Vyšší kalhotky umí dokonale uschovat drobné nedokonalosti. Zadeček je celý oblečený. Vysoké kalhotky končí těsně pod prsy. Vysoké kalhotky bývají opatřeny silikonovým podlepením. Silikonové podlepení je po celém vrchním vnitřním obvodu kalhotek. 

Před nasazením kalhotek se silikonovým podlepením je vhodné pokožku v místě, kde se potkává silikonový proužek s tělem dobře odmastit. Odmastíte pleťovou vodou, poté nasadíte kalhotky a chvíli počkejte, až se silikon zahřeje. Po zahřátí silikon pevně přilne k pokožce, kalhotky nikam necestují a drží pevně na svém místě. Máme vyzkoušeno, že je lepší nejprve obléknout vysoké stahovací kalhotky a teprve potom oblékat podprsenku.

damske-kalhotky-cotonella-gd169-2-kusy

Stahovací kalhotky

Máte pocit, že upnuté oblečení si nemůžete dovolit, protože máte o nějaký ten centimetr navíc? 

ysabelmora-stahovaci-vysoke-kalhotky-19618

Vysoké a stahovací kalhotky jsou věrným pomocníkem k uschování nedokonalostí a formování postavy. Vzhledem k silným stahujícím účinkům pomáhají kalhotky i při hubnutí. Nedoporučujeme nosit každý po sobě jdoucí den. Noste maximálně 3 dny a 1 den nechejte přestávku.

U nás v Bra Hunting najdete všechny druhy kalhotek.

Kalhotky jsou pěkným dárkem pro ženu a v naší sekci tipy na dárky jsme připravili i kalhotky v dárkové krabičce. 

brahunting_logo_ruzove